Restaurant Tracking Systeem

Logo MG Solutions-RTSMG Solutions-RTS

Overzicht

Het RTS verzorgt de complete administratie omtrent de training gesteldheid van de medewerkers binnen uw restaurant en organisatie.

Overzichtelijk

Met het Restaurant Tracking Systeem (RTS) heeft u alle belangrijke trainingsinformatie van uw medewerkers in een overzichtelijke webomgeving. Met tools als multi-training en statistieken kunt u snel alle belangrijke gegevens inzien.

Efficiƫnt

Door de koppeling aan het roosterprogramma heeft het systeem de mogelijkheid om automatisch trainingen in te plannen. Hierna kan de planner het trainingsrooster bekijken en waar nodig aanpassen.

Bereikbaar

Door de ontwikkeling met mobiele apparaten in het achterhoofd, werkt het RTS vlekkeloos op mobiele apparaten. Zo is het mogelijk om overal in te loggen en trainingen af te nemen en in te voeren. Op de vloer in het restaurant of vanuit huis.

Cijfers

Het RTS wordt op dit moment door 206 restaurants gebruikt en bevat meer dan 543K uitgevoerde trainingen.

206

Restaurants

17K

Medewerkers

3K

Crewtrainers

543K

Trainingen

Features

Het RTS bevat onder andere de volgende mogelijkheden.

Trainingen bijhouden

Gemakkelijk trainingen inplannen aan de hand van eerder ingeplande trainingen, behaalde scores, het rooster en de huidige training gesteldheid van de crew.

Alle SOC's/MOC's/HOC's bij de hand

Het RTS bevat een totale omgeving voor het trainen van de medewerkers. Vanaf de eerste werkdag tot de all-round medewerkers.

Digitaal SOC's afnemen en ondertekenen

SOC's/MOC's/HOC's digitaal vanuit het RTS invullen en ondertekenen op de tablet of telefoon.

Realtime statistieken

De statistieken worden realtime bijgewerkt, waardoor er altijd een actueel beeld beschikbaar is over de voortgang van de training gesteldheid van de medewerkers.

Persoonlijk

Iedere crewtrainer/manager heeft zijn eigen account met zijn/haar persoonlijke trainingsschema.

Overzetten huidige trainingsgegevens

Tijdens de overgang naar het RTS kunnen alle huidige trainingsgegevens, vanuit bijvoorbeeld Citrix, overgezet worden naar het RTS.

Koppeling Pilon/JouwRooster (CSN B.V.) en Nmbrs (Scope)

Door de koppeling met een externe personeelsadministratie bevat het RTS altijd de actieve medewerkers binnen uw organisatie.


Logo CSN B.V. Logo Scope
Meertalig

Het RTS is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Ook de SOC's/MOC's/HOC's en formulieren kunnen meerdere talen bevatten.


NL EN

Voorbeelden

Onderstaand een aantal voorbeelden van mogelijkheden binnen het RTS.

Dashboard